Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Онази, за която говориш ти, беше с бежов салон и се продаваше за колосалната сума от 23'000 (или дори 32'000) български лева!!!
    Появяваше се и изчезваше многократно....
    Тази кола е друга, но това не пречи да е зле
    Така е, не и пречи.
    Иначе онази се продаваше преди 5-6 години, за тогава цената не беше толкова брутална.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Въпроса е, дали наистина е зле?
      Според мен всички се страхуват от тази кола и никой изобщо не я гледа
      sigpic

Comment

• Според мен повече се страхуват от 3.2 мотора.
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Нормално.
          ex - 147 16v multijet

Comment

• Аз пък не се страхувам грам, твърдо съм решил че ще ставам собственик на такъв, въпреки, че ще се кара само събота/неделя.

Comment

• Че той тоя мотор е по - безстрашен от Т.С. според мен,ако говорим за опасност от чупене . Аз бих я взел тая ГТ ако наживо нее пълен дроп и бих и праснал едо ГИ на BRC SEQUENTIAL OBD2 с което ще сокарам евтинко и колата ще е почти като на бенз.
              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Мой мн близък приятел си търси кола до 5000лв. Карал е моята мн пъти и колкото и да не си признаваше (защото е италианска) му харесваше. След като се заприказвахме за различни варианти, аз (естествено) му предложих Алфа Ромео. Спряли сме се на тези два екземпляра в мобилето:
                http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5fxhpm
                и на второ място:
                Кажете и вашето мнение, а ако някой ги е гледал на място още по-добре
                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                  Мой мн близък приятел си търси кола до 5000лв. Карал е моята мн пъти и колкото и да не си признаваше (защото е италианска) му харесваше. След като се заприказвахме за различни варианти, аз (естествено) му предложих Алфа Ромео. Спряли сме се на тези два екземпляра в мобилето:
                  и на второ място:
                  Кажете и вашето мнение, а ако някой ги е гледал на място още по-добре

Защо имат разлика в централните конзоли?
                  Коя е оригиналната, не е ли като тази на първата?
                  156 SW sigpic 1,9 JTD

Comment

• http://prodavalnik.com/alfa-romeo-147-i39407405
                    Колата е на приятел и се продава спешно,аз щях да я взема ,ако нямах кола....
                    Let those Germans dream on about Alfa Romeo

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Въпроса е, дали наистина е зле?
                      Според мен всички се страхуват от тази кола и никой изобщо не я гледа
                      Гледал съм го това ГТ април миналата година.Жената искаше ГТ и аз си викам ей сега е момента да се уредя и с бензинова бегачка.Да ама не!Колата се намираше/май още е там/ в автокъща в с.Брестовец -това е първото село посока гр.Ловеч .Еми нищо общо със снимките.От дясната страна явно е имало щета , защото вратата леко скърцаше и имаше видими следи от негоден ремонт-китосване и боя.Палихме я и мотора хич не ме впечатли , като работа и звук , а двигателния отсек сочеше , че тая кола не е живяла кой знае колко добре-по доста от нещата имаше ръждичка и обяснението беше-"ми тя идва от Швейцария пък там това е нормално." За мен тая кола е уморена и то много макар, че джамбазина ме убеждаваше , че едва ли не е в топ състояние и всичко и било перфектно ,вкл сменен ангренажен комплект. Бе я омазал с козметика и вътре и вън, но с това само засили вниманието ми към детайли-кожения салон на шофьорската седалка например си беше мега зле -нацепена и износена в лявата част от търкането при сядане .Даже не я изкарахме за проба въпреки настояването.В къщата имаше още едно ГТ -пепеляв металик с червен кожен салон , пак от Швейцария , в чудесно състояние , нямащо нищо общо с това черното , но бе с JTS мотора за който нямах никакъв интерес и възможно най-скапаните 16-ки.В крайна сметка купих на жената новото Браво -2009г. турбо бензин -120 к.с. и сега съм супер доволен и от него , както от дизеловата 159-ка.
                      П.П.Другата 3.2-ка си е в Плевен , собственика -казва се Емил си я кара ежедневно и колата си е абсолютно в ред.
                      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                        Гледал съм го това ГТ април миналата година.Жената искаше ГТ и аз си викам ей сега е момента да се уредя и с бензинова бегачка.Да ама не!Колата се намираше/май още е там/ в автокъща в с.Брестовец -това е първото село посока гр.Ловеч .Еми нищо общо със снимките.От дясната страна явно е имало щета , защото вратата леко скърцаше и имаше видими следи от негоден ремонт-китосване и боя.Палихме я и мотора хич не ме впечатли , като работа и звук , а двигателния отсек сочеше , че тая кола не е живяла кой знае колко добре-по доста от нещата имаше ръждичка и обяснението беше-"ми тя идва от Швейцария пък там това е нормално." За мен тая кола е уморена и то много макар, че джамбазина ме убеждаваше , че едва ли не е в топ състояние и всичко и било перфектно ,вкл сменен ангренажен комплект. Бе я омазал с козметика и вътре и вън, но с това само засили вниманието ми към детайли-кожения салон на шофьорската седалка например си беше мега зле -нацепена и износена в лявата част от търкането при сядане .Даже не я изкарахме за проба въпреки настояването.В къщата имаше още едно ГТ -пепеляв металик с червен кожен салон , пак от Швейцария , в чудесно състояние , нямащо нищо общо с това черното , но бе с JTS мотора за който нямах никакъв интерес и възможно най-скапаните 16-ки.В крайна сметка купих на жената новото Браво -2009г. турбо бензин -120 к.с. и сега съм супер доволен и от него , както от дизеловата 159-ка.
                        П.П.Другата 3.2-ка си е в Плевен , собственика -казва се Емил си я кара ежедневно и колата си е абсолютно в ред.
                        Тази, за която аз говоря ли?

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Тази, за която аз говоря ли?
                          Да и не е блъскана изобщо.
                          Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Добре.
                            Щом е доволен човекът, със здраве да си я кара.

Comment

• Направо ще ме уморят тия джамбази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5gbe0y Това е страшна 156 - ца

Comment

• Moже да се е объркал човека,защо всеки път има някой,който напада ? Не знам дали си бил във въпросната автокъща,но има доста скъпи и класни автомобили.

Comment

Working...
                                X